itulau_fanua

tala fou

Ina ia puipuia faʻamaʻi faʻamaʻi, 60-meshupega e le inisetis o lo'o fa'apipi'iina i le pito i luga ma le pito i lalo o le ea o le greenhouse, e mafai ona poloka atoa ai le Bemisia tabaci ma isi fa'ama'i i fafo atu o le fale, ma puipuia ai fa'ama'i fa'ama'i pipisi mai le aumaia o siama ma isi siama mai fafo o le fale i totonu o le fale, fa'aitiitia. fualaau faisua.fua faatatau.

E i ai foi se aafiaga tele i le ea ma le malulu o le greenhouse.E tusa lava pe fa'aoga le upega o le la e fa'amalo ai, e maualuga lava le vevela i totonu o le greenhouse ona e le lelei le tafe o le ea i totonu o le greenhouse, ma o le maualuga o le vevela i totonu o le greenhouse e tumau pea i luga atu o le 35 ℃.O lea la, e fa'afefea ona maalili le au faifa'ato'aga fuala'au pe a uma ona fa'apipi'i upega e 60-mesh e puipuia ai iniseti?

Tatala le pito i luga ma le pito i lalo o le ea o le greenhouse i le maualuga.O lea la ua aveese le pupuni vao i luga o le greenhouse, ma o le ea ea i le pito i luga o le greenhouse e mafai ona tatalaina i le maualuga, o lona uiga, o le ata ea ea e mafai ona lagolagoina saʻo i le itu i saute o le pito i tua o le greenhouse. .Usu le ea.

E tusa ai ma le ea ea i luga o le pito i luma o le greenhouse, e mafai e le au faifaatoʻaga fualaau faisua ona lagolagoina saʻo le ata i le uaea lamination i luga o le pito i luma o le greenhouse, ma faʻateleina le aofaʻi o le ea malulu e ulu atu i totonu o le greenhouse e ala i le faʻateleina o avanoa e faʻavave ai le ea. fe'avea'i ma fa'aitiitia le vevela vevela.

Aua o le vevela o loʻo i ai nei e masani lava e le maualalo ifo i le 15 ℃.O le mea lea, afai lava e la ma lelei laufanua, e mafai e le au faifaatoʻaga fualaau faisua ona tatala le pito i luga ma lalo o le ea o oloa i le ao ma le po, ma tapuni le pito i luga ma lalo o le ea o le greenhouse pe a maualalo le vevela i le po poʻo le taimi foi. ua timu.

E tusa ai ma le greenhouse ma le 60-mesh-insect-proof net, e le manaʻomia e le au faifaʻatoʻaga fualaau faisua ona faʻapipiʻi mata matagi.Ina ua faʻapipiʻi e le au faifaʻatoʻaga fualaau faisua ata tifaga i le amataga o tausaga, sa tatau ia i latou uma ona puipuia le savili malulu mai fafo o le fale mai le agi mai i totonu o le fale, ma puipuia ai le paʻu o fua o tamato e totō i totonu o le fale.

I le taimi nei pe a uma ona faʻaaogaina upega faʻamautu iniseti, o upega faʻamaʻi iniseti o le a fausia ai se pa puipui i le ea malulu i fafo atu o le fale, faʻagesegese le saoasaoa o le ea malulu e ulu atu i totonu o le greenhouse, ma faʻafefe le ea malulu i le taimi o le gaioiga. o le ulufale atu i totonu o le greenhouse, lea e mafai foi ona taofia le malulu o le ea mai le ulufale atu i totonu o le greenhouse.O le pa'u o tamato ua masi.

I totonu o le greenhouse ua faʻapipiʻiina i luga o upega faʻamaʻi iniseti, o le ata matagi o le a aʻafia ai foi le taamilosaga o le ea i totonu o le greenhouse, lea o le a faʻaitiitia ai le faʻafefe ma le malulu o le greenhouse.O le mea lea, e tatau i le au faifaatoʻaga fualaau faisua ona aveese le ata tifaga i totonu o le fale.


Taimi meli: Sep-06-2022