itulau_fanua

tala fou

1. upega ogalaau

O le upega ogalaau e mafai ai ona matou tuʻu faʻatasi mea i totonu o le ogalaau, faʻasaoina avanoa, ma sili atu ona taua, saogalemu.

Pe a ave taavale, e masani ona tatou taofi faafuaseʻi.Afai o mea o loʻo i totonu o le seevae o loʻo gaogao, e faigofie ona tamoʻe solo pe a malosi le taofi, ma e faigofie ona masaa le vai.O nisi mea ma'ai o le a faaleagaina ai foi o tatou seevae.E mafai ona tatou tuu uma mea laiti i totonu o le seevae i totonu o le ato upega, ina ia tatou le popole i le taofi faafuaseʻi pe a ave taavale.

2. ato upega fa'afale

O le fa'apipi'iina o se fata ato i luga o se ta'avale e mafai ona fa'asa'oina atopa'u.E le gata e mafai ona faʻapipiʻi le ogalaau, ae tuʻu foi nisi mea i totonu o se ato upega.E mafai foi ona sefe le avanoa i totonu o la tatou ogalaau.E tutusa ma se pusa teu oloa.O le tu'uina o mea laiti i totonu o se ato upega e le gata ina faigofie ae saogalemu foi.

3.Taga upega nofoa

O le taga upega o nofoa e fai si laʻititi, lea e faʻaaogaina e tuʻu ai ni mea laiti, e pei o telefoni feʻaveaʻi poʻo vai minerale.O nisi mea laiti e tu'u i totonu o le taga upega o nofoa, e mafai fo'i ona taofia ai le oso i fafo o le ta'avale pe a taofi fa'afuase'i.E mafai ona faʻaogaina le taga upega o nofoa e tuʻu ai mea masani i totonu o le taʻavale, lea e sili atu ona faʻaoga.

4. ato upega puipui

O le ato upega puipui e mafai ona tuʻu i le ogatotonu o le taʻavale taʻavale, aemaise lava mo tagata taʻavale ma tamaiti.E mafai ona taofia tamaiti mai le feaei i tua ma luma.Pe a ave taavale, e mafai ona taofia tamaiti mai le tamoe i luma ona o le taofi faʻafuaseʻi, ina ia faʻaleleia le saogalemu o tamaiti.


Taimi meli: Tes-29-2022